Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 lama giler tak jenguk forum ni

Go down 
Go to page : 1, 2  Next
AuthorMessage
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jun 20, 2008 12:37 pm

assalamualaikum..
hi! all..
igt aku lg x?
hehe..bz sesgt tu pai lupa jenguk hihi, now dh x bz g, ngah tanam anggur mcri kje help3x lau ada lubang kje inform eh,

wah! makin ramai yg join, bagus2
Very Happy
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 10:13 am

wslm...

Hye zai....

ingt kot sorry la klu terlupa heheheheheheheheehhe
anggur 2 klu dh berbuah jgn mkn sorang plak ingt la kitaorg kot forum nie..... klu ada nnt ktorg inorm key....

mmg makin ramai tq kepada saper yg promote alumni smktpg nie...

Bye,.....
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 2:17 pm

erm pai ti lupa org..majuk ar cam ni huhu...
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeTue Jun 24, 2008 4:38 pm

alahai majuk ktnya..... x pyh majuk2 nnt cpt tua.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeWed Jun 25, 2008 12:25 pm

mana der tua hehe..
muda stiasa jer hihi...
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 9:36 am


ye la perasan la 2 muda sntiasa.... Very Happy
Back to top Go down
View user profile
saya

saya

Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 12:48 pm

selagi ada org tua drp kita..
selagi tu la kita terasa muda..
ehehehh...
sori menyampuk jap..
tumpang lalu ye tuan umah...
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jun 27, 2008 1:03 pm

hehe sokong cik saya hihi..
lbh2 lg sy bongsu lam familt so trasa muda je kih3x
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeMon Jun 30, 2008 9:33 am


klu ank bongsu klu umur dh meningkat muda apa cik zai oiiiii......
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeMon Jun 30, 2008 1:09 pm

anas jeles buwekkkkkkkkkk pig
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeMon Jun 30, 2008 2:04 pm

xde maknanya nk jeles....
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeMon Jun 30, 2008 2:13 pm

tu pict ank awk ke anas?
hehe..
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeMon Jun 30, 2008 2:26 pm

anak buah......
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeMon Jun 30, 2008 2:41 pm

ank buah je,bile ank sndiri?
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 11:14 am

blum ada rezeki.....
Back to top Go down
View user profile
saya

saya

Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 11:19 am

xpe...usaha lg yer..
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 1:06 pm

ngah usaha la nie......
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 2:19 pm

usha utk mdptkn ank ke anas?
hehe...
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 3:25 pm

Usaha cr pasangan dl la cik zai oiii.......... pas2 br fikir usaha utk mndapatkn anak. hehehehehehehe
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 3:54 pm

oh ye k..
igtkn mik ank angkat td huhu...
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 4:06 pm

klu yakin lh dpt anak sndiri wt per ambik ank angkat....heheheheheeh
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 4:07 pm

ank angkat tu utk org yg lum kawin la pe sangkut paut ngan yakin ke x huhu...
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 4:11 pm

wahai ms zai ku syg blum kawen mn lh ambik ank angkat......klu adk angkat, akak angkat, awek angkat blh la..... heheheheheheheheheh
Back to top Go down
View user profile
zaidiana

zaidiana

Number of posts : 138
Registration date : 2007-12-19

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 4:16 pm

walla...
dpt syg free lg kui kui kui....
eleh! xksh la kwin ke lum g nk mik ank angkt pun ble la...
awek angkat tu mknanya 'bini' la wei...
huhu...
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitimeFri Jul 04, 2008 4:23 pm

undang2 mana yg membenarkan ambik anak angkat klu yg nk ambik x kawen lg.....
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




lama giler tak jenguk forum ni Empty
PostSubject: Re: lama giler tak jenguk forum ni   lama giler tak jenguk forum ni Icon_minitime

Back to top Go down
 
lama giler tak jenguk forum ni
Back to top 
Page 1 of 2Go to page : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Hi! I'm from boyinaband.com forum :)
» East-Asian Planet Search Network expands
» this is anu_d
» Scarboro' Bks: RAOC Characters 1962
» Dal lai Lama In dream/being chased.

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG Community Members :: Self Introduce..-
Jump to: