Alumni SMK Teluk Panglima Garang

Ilmu Rukun Hidup
 
HomeCalendarFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share
 

 baru jer join

Go down 
AuthorMessage
aleeya_bobo



Number of posts : 1
Registration date : 2008-07-11

baru jer join Empty
PostSubject: baru jer join   baru jer join Icon_minitimeFri Jul 11, 2008 8:03 pm

lol! hai sumer bekas student smktpg

aku baru jer join blog ni. memula tak terpk pun. tp bila da bemboring ni teringat plak kat skola lama. hahaha, mmg kelaka. so kalo ada sesaper nk kenal ngan aku ker atau nk tau kisah sepanjang aku jd student skola tu selama 5thn msg la aku ek... Laughing santa flower afro
Back to top Go down
View user profile
saya

saya

Number of posts : 314
Location : everywhere
Registration date : 2008-03-11

baru jer join Empty
PostSubject: Re: baru jer join   baru jer join Icon_minitimeSat Jul 12, 2008 4:17 pm

hai aleeya...
selamat berkenalan...
hope u enjoy this forum.. cheers
Back to top Go down
View user profile
anaz 5v2

anaz 5v2

Number of posts : 229
Age : 37
Location : kg cjAngkANg tLk pUnK 5 gArAnG
Registration date : 2007-12-03

baru jer join Empty
PostSubject: Re: baru jer join   baru jer join Icon_minitimeMon Jul 14, 2008 9:44 am

aleeya_bobo wrote:
lol! hai sumer bekas student smktpg

aku baru jer join blog ni. memula tak terpk pun. tp bila da bemboring ni teringat plak kat skola lama. hahaha, mmg kelaka. so kalo ada sesaper nk kenal ngan aku ker atau nk tau kisah sepanjang aku jd student skola tu selama 5thn msg la aku ek... Laughing santa flower afro


knl kn la diri.......
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content




baru jer join Empty
PostSubject: Re: baru jer join   baru jer join Icon_minitime

Back to top Go down
 
baru jer join
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Hi everyone I'm excited to join the forum..:-)
» about to join the ex band club!
» 2 blacklisted contractors join bidding
» Confused about church I'm in
» how much gap for earning due to fate line broken

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Alumni SMK Teluk Panglima Garang :: SMKTPG General Talk Zone :: Free talk a.k.a Lepas Geram-
Jump to: